Meny denne uken (6 – 7. juli)

Meny denne uken (6 – 7. juli)

Gaspacho med reker, selleri, persille og basilikum

«»»
«Wasabiotto» med variasjon på sjømat

«»»
Brownie med chilli og pekan nøtter, salt karamell, og eple

2 retter: 279,-
3 retter: 359,-

Vin anbefaling forrett:
861801 Dom. Pépière Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie 2016 kr 169,90

Vanbefaling hovedrett:
1107101 Steinberger Riesling 2016 kr 154,90

Vinanbefaling dessert:
6393102 Rozès 20 Year Old Tawny kr 339,90

Kvalifikasjoner

Publisert

02/07/2018

Fiks Ferdig Fisk leveres av:

FISKETORGET
Strandkaien 37, Stavanger

E-post: post@fisketorget-stavanger.no
Telefon: 51 52 73 50

Pin It on Pinterest