Meny denne uken (3.-4. juli)

Meny denne uken (3.-4. juli)

Råmarinert kveite Midsummer hot sauce og tomater fra brimse «»» Stekt lange Grillet blomkål, bakte poteter og brunet smør med mandler «»» Jordbær og vanilje 2 retter: 279.- 3 retter: 369.-
Meny denne uken (3.-4. juli)

Meny denne uken (26.-27. juni)

Fiskesuppe med dagens fisk rotgrønnsaker, reker, gressløkolje, sprøtt brød «»» Tomatisert risoni med varierte skalldyr parmesan, tomater og vekster fra Brimse «»» Kokospudding tilsmakt lime variasjon på bringebær, havresmuler 2 retter: 279.- 3 retter:...
Meny denne uken (3.-4. juli)

Meny denne uken (19.-20. juni)

Laks sashimi yuzu ponzu, sjøgressalat, sesam Tonrsk “bon femme” erter, kål, syrlig smørsaus Brownie Valrhona jordbær, pasjonsfrukt, kjørvel 2 retter: 279.- 3 retter: 369.-
Meny denne uken (3.-4. juli)

Meny denne uken (12.-13. juni)

Kveite ceviche rettich, avokado og koriander Stekt lange sommerkål, nypoteter og smørsaus Pasjonsfruktpannacotta jordbær og sjokoladecrumble 2 retter: 279.- 3 retter: 369.-
Meny denne uken (3.-4. juli)

Meny denne uken (5.-6. juni)

Chiliglaserte kjempereker med «summer-slaw» Urtebakt kveite Ovnsbakte rotgrønnsaker og hvitvinssaus Jordbær sandwich kremost og koriandersukker 2 retter: 279.- 3 retter: 369.-

Pin It on Pinterest