Meny denne uken (28. – 29. september)

Meny denne uken (28. – 29. september)

Hvitvins dampet blåskjell med persille og hvitløk «»» Bakt kveite «Sterling» med rosenkål, løk og sellerirot. Potet «Hasselback» og Smørsaus med gressløk «»» Pavlova med Riskrems pudding, rørte kirsebær og søt mynte gele 2 retter: 279 ,- 3 retter:...
Meny denne uken (21. – 22. september)

Meny denne uken (21. – 22. september)

Bakt kveite og smørsaus med kaviar, gressløk og eple «»» Bakt ørret med grønne asparges fra Hvasser, selleripure og paprika/løk vinagrette «»» Sjokoladekake «Nemesis» med stekt hvit sjokolade, sylta ananas og vanilje rømme 279,- 369,-...
Meny denne uken (14. – 15. september)

Meny denne uken (14. – 15. september)

Laks «40» med variasjon på blomkål og brokkoli, Splitt på brent purreløk og gressløkolje «»» Pannestekt lysing med kål varianter, potet gnocchi oksehalesjy med røkt smør «»» Vaniljepudding med pasjonsfrukt og jordbær coulis 279,- 2-retter 369,-...
Meny denne uken (7. – 8. september)

Meny denne uken (7. – 8. september)

Fiskesuppe med dagens fisk, rot grønnsaker Gressløk, brødchips & gressløkolje   «»» Pannestekt langerygg fra Jærkysten med risotto laget på skogsopp Erter og parmesan   «»» Lun eplekake med vaniljekrem   2 retter: 279,- 3 retter:...
Meny denne uken (17. – 18. august)

Meny denne uken (17. – 18. august)

Uke 24 Chilli-crab med asiatisk cole slaw, koriander og syrlig rødløk «»» Stekt langeloin med grønnsaker fra brimse, blåskjell veloute splittet med gressløk olje «»» Variasjon på bringebær og jordbær med nøttecrumble og sitruskrem 2 retter: 279,- 3 retter:...
Fiks Ferdig Fisk leveres av:
FISKETORGET
Strandkaien 37, Stavanger

E-post: post@fisketorget-stavanger.no
Telefon: 51 52 73 50

Pin It on Pinterest