Meny denne uken (16.-17. april)

Meny denne uken (16.-17. april)

Laks tataki chilimajones, vårløk, koriander «»» Bakt kveite stekte rotgrønnsaker kyllingsjy med brunet smør «»» Fløterand tilsmakt lime og vanilje solbærkompott, ferske bringebær 2 retter: 289.- pr pers 2 retter + dessert: 379.- pr...
Meny denne uken (16.-17. april)

Meny denne uken (9.-10. april)

Blåskjell green curry «»» Stekt brosme potetkrem, chorizovinaigrette grillet blomkål «»» Ostekake pasjonsfrukt, karamelliserte nøtter 2 retter: 289.- pr pers 2 retter + dessert: 379.- pr pers
Meny denne uken (16.-17. april)

Meny denne uken (26.-27. mars)

Laks ceviche korianderemulsjon, mangosalsa «»» Stekt lange bakte rotgrønnsaker, hvitvinssaus «»» Sjokoladefondant pasjonsfruktkrem, ferske bringebær 2 retter: 289.- pr pers 2 retter + dessert: 379.- pr...
Meny denne uken (16.-17. april)

Meny denne uken (19.-20. mars)

Skrei 45C røkt rogn, creme fraiche, sprø rug «»» Stekt skrei ertekrem, bacon, mandelpotet «»» Sjokolademousse sprø havre, jordbærgele 2 retter: 289.- pr pers 2 retter + dessert: 379.- pr pers
Meny denne uken (16.-17. april)

Meny denne uken (12.-13. mars)

Skalldyrsalat reker, grillet sitronmajones, hjertesalat «»» Seibiff løk i variasjon, bakte poteter «»» «Sitronterte» myntemarengs, friske bær 2 retter: 289.- 3 retter: 379.-

Pin It on Pinterest