Meny denne uken (22.-23. januar)

Meny denne uken (22.-23. januar)

«Lakserøre» pepperrot, dill, rugbrød «»» Bakt skrei ertekrem, selleri, beter syrlig smørsaus, gressløk, «»» Ostekake sitrongele, bringebær, kjørvel 2 retter: 289.- 3 retter: 379.-
Meny denne uken (22.-23. januar)

Meny denne uken (15.-16. januar)

Fisketorgets fiskesuppe med dagens fangst, reker, rotgrønnsaker fra Randaberg gressløk, sprøtt brød og gressløkolje «»» Bakt kveite fra Hjelmeland med kremet risoni jordskokk, parmesan, grønne vekster «»» Bringebærsorbet karamelliserte mandler, pasjonsfrukt, kjørvel 2...
Meny denne uken (22.-23. januar)

Meny denne uken (8.-9. januar)

Dampede blåskjell Green curry, kokosmelk, koriander «»» Stekt lange potetkake, grillet gulrot bakt blomkål og kyllingsjy «»» Sjokoladepannacotta pasjonsfruktgele, havrecrumble 2 retter: 289.- 3 retter:...
Meny denne uken (22.-23. januar)

Meny denne uken (18.-19. desember)

Blåskjell «green curry» ingefær, sitrongress, chili og koriander «»» Bakt «juletorsk» ertekrem, stekte jordskokker mandelpotet og sennepssaus «»» Fisketorgets riskrem bærsaus og brente mandler 2 retter: 289.- 3 retter:...
Meny denne uken (22.-23. januar)

Meny denne uken (11.-12. desember)

Fisketorgets Fiskesuppe med dagens fangst, reker, rotgrønnsaker fra Randaberg gressløk, sprøtt brød og gressløkolje «»» Bakt brosme med kremet risoni portobellosopp, vårløk, parmesan «»» Gulrotmuffins med kremost eple, gulrot og kjørvel 2 retter: 289.- 3 retter:...

Pin It on Pinterest