Nyttårsmeny

Nyttårsmeny

Hummer gratinert med urtesmør Syrlig vintercrudité, koriander «Kalkun 2019» Grillet blomkål, Variasjon på skokker fra Gyda gård Hvitløk- & salviesjy, potetkrem tilsmakt sennep & epleeddik Sjokolade ganache Bringebærvarianter, karamelliserte nøtter 3 retter...
Nyttårsmeny

Meny denne uken (6. – 7. desember)

Klippfisk carpaccio «Dybvig» med variasjon på tomat, fennikel og safran «»» Green curry «Hot-Pot» med brosme, reker, thai-basilikum og koriander «»» Tjukkmelkpudding med eksotiske frukter og pasjonsfrukt tapioka 2 retter: 279 ,- 3 retter:...
Nyttårsmeny

Meny denne uken (29. – 30. november)

Pannestekt sjøkreps med asiatisk buljong koriander, lime og ingefær Erterisotto med bakt torsk variasjon på jordskokk, og brent purreløkvinaigrette “Snickers” med solbær og salt karamell 2 retter: 279 ,- 3 retter:...
Nyttårsmeny

Meny denne uken (22. – 23. november)

Reker fra Jærkysten på lun toast dekonstruert egg, hjertesalat og dill «»» Bolliabaise med kreps & brosme gulrot, fennikel og selleri «»» Gulrotkake med variasjon på gulrot ferskost tilsmakt sitrus og mynte 2 retter: 279 ,- 3 retter:...
Nyttårsmeny

Meny denne uken (15. – 16. november)

Jordskokksuppe med bakt torsk, purreløk&trøffel «»» Wasabiotto med variasjon på sjømat «»» Mørk sjokoladekake med nedlagte plommer fra i høst og pasjonsfrukt 2 retter: 279 ,- 3 retter: 369,-

Pin It on Pinterest